Nakon niza loših rezultata i samo tri boda na kontu u šest odigranih kola, trener Igor Budiša obznanio je čelništvu đakovačkog trećeligaša da se povlači s kormila seniorske momčadi te je podnio ostavku.

Jednoglasnom odlukom čelništva kluba novi trener seniora HNK Đakovo Croatije dolazi iz vlastitog kadra, a to je profesor kineziologije Stjepan Bošković. Riječ je o mladom i perspektivom treneru koji je produkt kluba, bio je nekadašnji igrač HNK Đakovo Croatije, a do sada je vrhunski obavljao trenerske poslove u Školi nogometa u radu s mladima, ali u nekoliko navrata i trenera prve ekipe i to s odličnim rezultatima.

„Bošković je pravi vojnik kluba koji se uvijek posve stavljao na raspolaganje, koji je u svim situacijama bio spreman uskočiti i preuzeti odgovornost i nikada nije bježao od izazova, ali i odgovornosti, a nije tajna da su to prepoznali i sami igrači koji su dokazali da ga izuzetno cijene kao osobu, kao i njegov rad.

Smatramo da je Bošković posve spreman za ovu ulogu i u našim je dugoročnim planovima, dakle, ne radi se o privremenom rješenju.

Zahvaljujemo se gospodinu Budiši na svemu pozitivnom u ovom kratkom periodu, a toga uistinu ima puno.

Isto tako, našem novom treneru seniorske momčadi Stjepanu Boškoviću želimo puno uspjeha u radu uz garanciju da Klub maksimalno stoji uz njega i momčad.“, poručuju iz HNK Đakovo Croatia.

Izvor|Foto: HNK Đakovo Croatia