U sklopu “Đakovačkog ljeta” i ove godine KK Đakovo i Grad Đakovo organiziraju Turnir ulične košarke pod nazivom “DECATHLON STREETBASKET ĐAKOVO 2018“, koji će se održati u subotu 18. kolovoza.

Ove godine turnir bi trebao biti zaista poseban zbog atraktivne lokacije na kojoj se planira održati. Naime, zamisao je da se turnir održi pod tornjevima katedrale, na Strossmayerovom trgu.

Natjecanje će kao i svake godine do sada biti održano u muškoj i ženskoj konkurenciji te u konkurenciji mlađih kategorija. Osim samih utakmica, bit će održano i natjecanje u gađanju trica, a cjelodnevni program donijet će i dosta drugih zanimljivosti.

Natjecanje za najmlađe trebalo bi započeti prijepodne od 9:00, a nakon završetka njihovog programa zamišljen je odmor kako bi se izbjegle najveće vrućine. Nakon stanke, u 15:00 započet će natjecanje u tricama, a negdje oko 16:00 sati započet će svoje natjecanje i seniorske ekipe.

Sudjelovati mogu svi zainteresirani i prijave za turnir još traju. Kotizacija po ekipi iznosi 200 Kn za seniore, 80 Kn za ženske ekipe i simboličnih 40 Kn za najmlađe. Ekipe mogu prijaviti po 4 igrača, a igra se po streetball pravilima 3×3.

Za one najbolje u svojim konkurencijama, sponzori turnira pripremili su sljedeće nagrade:

SENIORI:

1.mjesto 1000kn, 2.mjesto 500kn, 3.mjesto 250kn

DJEVOJKE:

1.mjesto 500kn, 2.mjesto 250kn, 3.mjesto 125kn

TRICE:

košarkaška lopta NIKE VersaTack ( KK CEDEVITA )

MLAĐI UZRASTI – prigodni darovi:

DECATHLON – poklon paketi

HKS – Nike dresovi, outdoor WILSON košarkaške lopte

KK CEDEVITA – T-shirt majice

INTERSPORT – košarkaške lopte

Dobra zabava zajamčena je svim sudionicima, ali i svima onima koji se nađu u subotu 18 kolovoza na Strossmayerovom trgu koji će se pretvoriti u košarkašku arenu za potrebe Turnira ulične košarke “DECATHLON STREETBASKET ĐAKOVO 2018“.

 

Igor Kretonić