Prije nekoliko dana na svojoj konferenciji za medije Marin Mandarić pozvao je kandidatkinju Mirjanu Adrić na sučeljavanje koje se trebalo održati danas u 17:00 sati na Strossmayerovom trgu.

Mirjana Adrić odgovorila mu je da će se pojaviti ako Mandarić ispuni određene uvjete do ponedjeljka, odnosno da se javno očituje o nekim stavkama iz knjigovodstva Grada Đakova.

Budući da je ponedjeljak prošao, a Mandarić se o stavkama nije očitovao, bilo je za očekivati da se Mirjana Adrić neće pojaviti na sučeljavanju.

Mato Ručević kao voditelj sučeljavanja pozdravio je mnoštvo okupljenih medija zamolivši ih da sačekaju još neko vrijeme. Nakon 10 minuta kandidatkinja se i dalje nije pojavila što je bio znak kako od sučeljavanja ipak neće biti ništa.

Tada se okupljenim novinarima obratio Marin Mandarić rekavši kako vjeruje da bi sugrađani lakše mogli donijeti odluku na nedjeljnim izborima kada bi čuli sučeljavanje dvoje kandidata. Također je zahvalio svim okupljenim novinarima na dolasku i pozvao građanke i građane da mu daju podršku na nedjeljnim izborima.

Igor Kretonić
Foto: Moje Đakovo