Predstavnici Grada Đakova, Poduzetničkog centra Đakovo d.o.o. i Javne ustanove Županijske razvojne agencije OBŽ održali su jučer u Maloj vijećnici Grada Đakova sastanak na temu Strateško planiranje i upravljanje razvojem u RH (Hrvatska 2030) u cilju što kvalitetnijeg upoznavanja i planiranja te korištenja informacijskog sustava za strateško planiranje i upravljanje razvojem (SPUR).

Sastanku su nazočili gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić, njegov zamjenik Robert Francem, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Grada Đakova Sanja Rogoz-Šola, Ivan Šetka i Marin Hrastović ispred Poduzetničkog centra Đakovo d.o.o, ravnatelj Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije Tomislav Barbarić i Tanja Putar voditeljica Odjela za provedbu politike regionalnog razvoja urbanih područja i gradova.

Grad Đakovo ima tehničku podršku Županijske razvojne agencije u provođenju svih projekata, a ponuđena mu je i mogućnost korištenja ureda u Bruxellesu.

Izvor: Grad Đakovo