Rođendani su posebni trenuci koji zaslužuju posebnu pažnju. Upravo zato, TEDi trgovine su tu da vam olakšaju organizaciju i učine vašu proslavu još ljepšom i zabavnijom!

Kada planirate rođendansku proslavu, jedna od ključnih stvari je da prostorije izgledaju veselo i upečatljivo. TEDi nudi širok asortiman proizvoda za dekoraciju koji će učiniti vašu proslavu nezaboravnom.

Ukrasi za proslavu

Od balona u različitim bojama i oblicima, preko raznih vrsta ubrusa i čaša, pa sve do pribora za jelo i ostalih ukrasa, u TEDi trgovinama možete pronaći sve što vam je potrebno za stvaranje savršenog ambijenta. Bilo da želite klasičnu i elegantnu ili šarenu i veselu dekoraciju, ovdje ćete pronaći sve što vam treba.

  • Baloni – Veliki, mali, u obliku zvijezda, srca ili brojeva, baloni su neizostavan dio svake proslave. TEDi nudi širok izbor balona različitih boja i uzoraka, tako da možete stvoriti savršenu kombinaciju koja odgovara temi vaše proslave.
  • Ubrusi i čaše – Sa šarenim ubrusima i veselim čašama, stol će odmah dobiti živahnu atmosferu. TEDi nudi širok spektar boja i dezena kako biste pronašli savršenu kombinaciju za vašu proslavu.
  • Pribor za jelo – Od jednokratnih tanjura i pribora za jelo do šarenih slamčica, sve je tu da vaša proslava bude potpuna.

Ali to nije sve! TEDi trgovine također nude i razne druge ukrase kao što su trake, girlande, konfete, pa čak i tematske dekoracije koje odgovaraju određenim temama rođendana.

Ukrasni materijali za poklone

Pored dekoracija za prostor, TEDi također nudi sve što vam treba kako biste lijepo umotali poklone za slavljenika.

  • Ljepljiva traka – Bitan sastojak svakog pakiranja poklona.
  • Ukrasne vrpce i mašnice – Ukrasite svoje poklone sa šarenim vrpcama i mašnicama kako bi izgledali još privlačnije.
  • Ukrasne vrećice – Ako više volite praktična pakiranja, TEDi nudi i ukrasne vrećice različitih veličina i dezena.

Osim toga, možete pronaći i razne poklon kutije, papir za umatanje s različitim uzorcima te razne ukrasne dodatke kao što su naljepnice i čestitke.

Jednostavno i povoljno

Ono što čini TEDi posebnim jest to što sve ovo možete pronaći po vrlo pristupačnim cijenama. Ne samo da ćete uštedjeti novac, već ćete imati i jednostavan pristup svim potrebnim materijalima na jednom mjestu.

Dakle, sljedeći put kada planirate rođendansku proslavu, svratite do najbliže TEDi trgovine i pronađite sve što vam je potrebno za stvaranje nezaboravnog događaja.

Trgovinu TEDi možeš pronaći i u Đakovu na adresi Ulica kralja Tomislava 8 u okviru trgovačkog centra Đakovo Centar.

Foto: ilustracija/Pixabay