Učenica Tena Panić iz 7.b razreda Osnovne škole Vladimir Nazor nastavlja sa sjajnim rezultatima i osvajanjem vrijednih nagrada na literarnim, ali sada i na likovnim, natječajima.

Tena je sudjelovala na državnoj konvenciji “Dani znanstvene fantastike – SFERAKON“ u Zagrebu, gdje je svojim literarnim radom žanra Fantasy pod naslovom „Kako nagovoriti vilu da iskuje svilu“ osvojila 3. mjesto. Osim toga sudjelovala je na Cosplay dijelu programa, gdje je sa svojim ručno izrađenim kostimom Murder drones u ulozi N-a , lika iz animirane web serije pokupila sve ovacije prisutnih.

Osim vrijednog poklona i odlične zabave kući je ponijela pregršt uspomena i fotografija. Ovo je učenici prva takva konvencija no svakako ne i posljednja.

Tena je sudjelovala i na ovogodišnjoj “Balogijadi” – državnoj manifestaciji posvećenoj Zvonimiru Balogu koja se održava već 24. godinu. Ondje je postigla također sjajan uspjeh te je na likovnom natječaju osvojila 1. nagradu u kategoriji predmetne nastave s likovnim uratkom u kojemu je prikazala Balogovu pjesmu “Male priče o velikim slovima”.

Već smo znali da je Tena talentirana spisateljica, a odlično joj ide i crtanje i slikanje!

Igor Kretonić
Foto: OŠ “Vladimir Nazor” Đakovo