Međunarodni praznik rada svojim je sugrađanima priopćenjem čestitao Tihomir Mihalj, kandidat za gradonačelnika Đakova ispred “Nezavisne liste Imamo PUT, Imamo CILJ”.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani sugrađani, sve Vas srdačno pozdravljam u osobno ime te u ime svih članova Nezavisne liste kojoj sam nositelj.

Prije svega Vam želim poželjeti sretan Međunarodni praznik rada – prvi svibnja, da isti provedete spontano, u miru i veselju. 

Ja sam Tihomir Mihalj i nezavisni sam kandidat za gradonačelnika grada Đakova.

Koristim ovu priliku da se zahvalim svima Vama koji ste nam dali potporu i koji ste svakodnevno uz nas. Veliki je izazov i hrabrost promišljati o sljedećoj godini posebice zbog trenutnih okolnosti.

Vjerom u Vas, zajedničkim radom i suradnjom, međusobnim uvažavanjem, imamo priliku donijeti stabilnost i unutarnji sklad u život naše zajednice i unaprijediti sva područja življenja, posebice zapošljavanja, gdje Vam stavljam na raspolaganje sve svoje znanje, iskustvo, svih svojih 30 godina profesionalnih odnosa, marljivog rada, i sve poslovne kontakte koje sam stekao. Sve uz cilj poticanja, razvijanja i jačanja poduzetništva, kako bi naziv praznik rada imao svoje pravo značenje i da što više ljudi u Gradu isti može bezbrižno slaviti. 

Imamo izbor, bit ću gradonačelnik koji je jednako dostupan svima. Izborimo se za grad jednakih mogućnosti.

Hvala Vam i sretno!

Tihomir Mihalj

Službeno priopćenje za javnost