Nova sezona Sofascore natjecanja za najbolji niželigaški gol sezone završila je pobjedom strijelca Tomasa Grgačevića, koji je maestralnim pogotkom i najvećim brojem glasova donio vrijednu nagradu svom klubu, NK Dračice iz Đakova.

Osim Tomasove akcije koja je prikupila 662 glasa i time odnijela uvjerljivu pobjedu, u finalnom glasanju se našao se i pogodak drugoplasiranog Igora Stiplošeka iz NK Desinić s ukupno 353 glasa te trećeplasirani Adam Živić-Bašlinović iz NK Sikirevci s ukupno 258 glasova.

Najatraktivnije golove iz finala možete pogledati ovdje:

  1. Tomas Grgačević, NK Dračice
  2. Igor Stiplošek, NK Desinić
  3. Adam Živić-Bašlinović, NK Sikirevci

Tomas je ovim izvrsnim pogotkom svom klubu osigurao nagradu u obliku sportske opreme u vrijednosti 1.300 €, koju im je uručio tehnički direktor Sofascorea, Josip Stuhli.

Ovo natjecanje i ovakva nagrada iz Sofascorea znači nam jako puno, ali i svakom malom klubu u Hrvatskoj. Financiranje nove opreme nije uvijek jednostavno izvesti, ovako smo uz pomoć našeg strijelca Tomasa i glasača iz cijele Hrvatske bili u mogućnosti doći do nove opreme, ali i donijeli klubu novi val motivacije i radosti”, poručuje Mislav Jukić iz NK Dračice.

Sofascore je uvijek posebnu pozornost posvećivao hrvatskom sportu, a ono što činimo za amaterski i niželigaški sport izdvaja nas u svjetskoj konkurenciji. Prije par godina smo pokrenuli projekt Sofascore Editor koji ima za cilj pomoći niželigaškom i amaterskom sportu, omogućuje digitalizaciju sportskih natjecanja, ali i usmjerava svjetla pozornice prema nižim ligama.” izjavio je Toni Jermaniš iz Sofascorea te dodaje “Natjecanje “Niželigaški gol sezone” pokrenuli smo kako bismo slavili nogomet na isti način kako se to radi s profesionalnim nogometom.

Sjajna atmosfera koja vlada u klubu NK Dračice, na stadionu i među navijačima zaslužili su svjetla svjetskih pozornica, a u nadolazećoj sezoni natjecanja “Niželigaški gol tjedna” upoznat ćemo nove sjajne strijelce i njihove klubove. Sve prijavljene golove ove sezone možete pogledati na reelsima na Instagram profilu Sofascore Hrvatska.

Izvor|Foto: Sofascore