POSAVINA – TORPEDO  1:1 (0:0)

Nogometaši Torpeda nastavljaju s pripremnim utakmicama. Na gostovanju u Velikoj Kopanici bili su blizu pobjedi, ali su u završnici utakmice primili pogodak koji je domaćinima osigurao neriješen rezultat.

U prvom poluvremenu vodila se ravnopravna utakmica u kojoj su Kuševčani promali puno izglednih prilika. Branimir Ivanda našao se sam pred protivničkim golmanom, ali ne uspijeva poentirati. Čuić je nakon dva izvedena kornera pucao glavom, ali oba puta domaći golman brani njegove udarce.  Tomislav Lulić s 15 metara promašuje prazan gol. Nogometaši Torpeda dobro su stajali u polju, ali izostala je završnica. Početkom drugoga dijela Kuševčani su došli u vodstvo. U 51. minuti asistent je bio Lulić, a strijelac Marin Cicvarić za gostujuće vodstvo 1:0. Gosti su mogli podebljati svoje  i vodstvo, ali Babić izlazi sam pred golmana i puca pored gola. Do samoga kraja Kuševčani su imali pobjedu u džepu, ali su domaćini opasno prijetili, posebice iz prekida. Iz jednoga takvoga u 87. minuti uspjeli su izjednačiti rezultat na 1:1 što je bio i konačni rezultat utakmice.

Torpedo je nastupio u sastavu: Vinković, Perković, Crnojević, Čuić, Mislav Ivanda, TomisIav Lulić, Branimir Ivanda, Rajčević, Marin Cicvarić, Radoš, Antinac. (Još su igrali: Kretonić, Kopecki, Kušević, Butor, Rotim, Bračko, Filip Cicvarić). Trener: Damir Išasegi.

Izvor: DJ Sport/Miro Šola