U Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije jučer (20. prosinca 2023. godine) je priređen tradicionalni božićni prijem.

Vijećnike Županijske skupštine, čelnike i predstavnike županijskih upravnih tijela i tvrtki, gospodarstvenike i predstavnike poslovnih subjekata, gradonačelnike i načelnike, predstavnike školskih i zdravstvenih ustanova, Hrvatske vojske, MUP-a, pravosuđa, vatrogasne zajednice, vjerskih zajednica, udruga, medija i druge uzvanike dočekali su župan Mato Lukić, zamjenici župana Josip Miletić i Radomir Čvarković te predsjednica Županijske skupštine Ivana Bagarić.

Župan Mato Lukić zahvalio je nazočnim uzvanicima na dolasku, kao i na uspješnoj suradnji u proteklom razdoblju. Podsjetio je da je tijekom 2023. godine završeno nekoliko kapitalnih projekata, najveći su Regionalni distribucijski centar OBŽ za voće i povrće te Gospodarski centar OBŽ u komu se po prvi put održava i tradicionalni božićni prijem. Podsjetio je na gradnju I. gimnazije u Osijeku, kao i druge projekte čija je realizacija u tijeku, te naglasio da je svako novootvoreno radno mjesto i očuvanje postojećih osobito vrijedno i značajno za cijelu zajednicu. Nizom svojih mjera i aktivnosti Županija nastoji stvarati poticajne uvjete za razvoj gospodarstva i kvalitetan životni standard svih stanovnika. Svima nazočnima poželio je sretan i blagoslovljen Božić te novu 2024. godinu.

Osječko-baranjska županija: Službeno priopćenje za javnost
Foto: Osječko-baranjska županija