Druga ekipa OK Đakovo ostvarila je svoju treću pobjedu u isto toliko nastupa u Trećoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi. Maksimalan učinak imaju djevojke trenera Zvonimira Božića, ovoga puta u Piškorevcima je “nastradala” druga ekipa prvoligaša iz Nove Gradiške.

Utakmicu su domaće djevojke počele loše, previše su griješile što je gošćama dalo prostora da se razigraju i dođu do početne prednosti. Već je u drugome setu na scenu stupila kvaliteta Đakovčanki. Rutinski su odradile set i došle do izjednačenja od 1-1 u setovima.

Treći set bio je izrazito izjednačen. Tek pred kraj domaće odbojkašice uspjele su se odvojiti i uzeti, pokazat će se, jako bitan set. Četvrti set bio je stvar formalnosti, gošće su pale, dok su mlade Božićeve snage vidno razigrane odigrale sjajno i ubilježile novu, treću uzastopnu pobjedu.

S novom pobjedom Đakovo II drži odlično drugo mjesto u poretku 3. HOL (Slavonske), iza prvoplasiranog Ferivija II iz Višnjevca, a ispred Vinkovaca II. Idućeg vikenda djevojke su slobodne zbog obaveza mlađih kadetkinja, a za dva tjedna ih očekuje težak susret u Vinkovcima.

 

  1. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA:

OK Đakovo II 3-1 ŽOK Nova Gradiška II 3-1 (21-25, 25-10, 25-21, 25-12)

Za OK Đakovo su nastupile: Lara Posavčević, Ana Zrakić, Nika Tirić, Lana Kočiš, Josipa Rotim, Lucija Weh, Tea Vonjak, Maja Mijakić, Maria Tilman, Tena Ivančić, Ana Tilman i Chiara Mikić. Trener: Zvonimir Božić

Igor Kretonić

Izvor: Đakovačka odbojka