Svake godine, Valentinovo donosi priliku da izrazimo svoju ljubav prema voljenima, a ove godine, popularni modni brend s.Oliver donosi dodatni razlog za slavlje s posebnim popustom od 14 %!

S.Oliver, sinonim za stil, udobnost i kvalitetu, odlučio je obilježiti ovaj romantični dan na poseban način. Kupcima koji potroše više od 29,99 eura, nude popust od 14 %, kao simboličnu gestu ljubavi prema svojim kupcima.

Ova ponuda predstavlja savršenu priliku da iznenadite svog partnera ili partnericu nečim posebnim iz s.Oliverove kolekcije. Bilo da je to elegantna haljina, udobna odjeća za opušteni vikend ili modni dodaci koji će upotpuniti svaki outfit, s.Oliver ima širok izbor koji će zadovoljiti sve ukuse.

Ne propustite priliku da ovog Valentinova osvojite srca svojih najmilijih s.Oliverovim modnim komadima i dodacima, uz poseban popust koji će dodatno zagrijati atmosferu ljubavi i romantike. Zato iskoristite ovu sjajnu ponudu i uživajte u šopingu s.Oliver stila, jer ljubav nikada nije bila tako stilizirana!

s.Oliver trgovinu potražite na adresi Ulica kralja Tomislava 8 u sklopu trgovačkog centra Đakovo Centar.