Učenici i učitelji Osnovne škole Josipa Antuna Ćolnića ove godine jako su se potrudili u obilježavanju Dana sigurnijeg Interneta. Što su sve djeca naučila, što su izrađivali i čime su se sve bavili pogledajte u nastavku vijesti.

Vrijedni učenici iz produženog boravka sa svojim učiteljicama Kristinom Karajko i Josipom Ćorić nekoliko su se dana pripremali za Dan sigurnijeg Interneta što je vidljivo iz njihovih vrlo originalnih radova.

Prvašići su napravili fora ali prvenstveno poučan video koji obavezno pogledajte:

Cijela razredna nastava u matičnoj školi bila je Vrlo vrijedna. Uz pomoć svoje učiteljice Marije Birtić izrađivali su radove i učili što je to siguran Internet i kako se primjereno ponašati na Internetu.

Da bi svi učenici razredne nastave bili uključeni  “uskočile” su psihologinja Ana Marija Mihaljević i socijalna pedagoginja Jasmina Bićanić te odradile radionice.

Petaši su na satima informatike od svog učitelja Tomislava Milanovića učili sve o internetu, pročitali korisnu brošuru i odradili edukativno nagradi kviz.

Ni područna škola Široko Polje nije željela ostati bez znanja pa se za edukaciju pobrinuo njihov učitelj Mihael Ivanišević.

Sedmaši su u 11:00 sati ozbiljno pristupili webinaru na temu „Gdje si ti u digitalnoj džungli?“ na ZOOM platformi.

Da se druga smjena i osmaši ne bi osjećali zapostavljeno pobrinula se pedagoginja Katarina Gulaš podijelivši edukativne brošure od HAKOMA (Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti) te uputila učenike u edukativno nagradni kviz.

Nakon tako bogatog i šarolikog dana, sva djeca su bila vrlo zadovoljna sadržajima i novim spoznajama, a učitelji još sretniji znanjem koje će im koristiti u današnje digitalno doba.

Izvor: Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića