Danas je u Đakovu na adresi Ulica Nikole Tesle 137 otvoren prodajno-servisni centar tvrtke Inter Agrar Mehanizacija osnovan od strane slovenske tvrtke Interexport d.o.o. 

Tvrtka Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. ekskluzivni je i generalni zastupnik za prodaju i servis traktora Fendt i Valtra te strojeva za strojnu sječu drva Ponsse, a prodajno-servisni centar u Đakovu prvi je ovakve vrste u Hrvatskoj. 

Otvorenju su prisustvovali brojni uzvanici, a s pozornice smo mogli čuti nekoliko riječi od direktora tvrtke Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. Emila Vranješa, direktora i vlasnika tvrtke Interexport d.o.o Aleša Jenčića, generalnog direktora i predsjednika uprave AGCO/Fendt Christopha Gröblinghoffa, brand buisness managera za centralnu Europu i Baltik tvrtke Valtra inc. Henrija Tyrväinena, area managera tvrtke Ponsse Anttija Räsänena, gradonačelnika Grada Đakova Marina Mandarića i župana Osječko-baranjske županije Ivana Anušića.

Gradonačelnik Mandarić i župan Anušić izrazili su zadovoljstvo što je tvrtka Inter Agrar Mehanizacija prepoznala upravo „njihov teren“, odnosno grad Đakovo, kao svoje središte, naglasivši kako je upravo Đakovo srce Slavonije, odnosno srce žitnice čitave Hrvatske.

Molitvu i blagoslov izrekao je vlč. Mato Mićan iz Župe Svih svetih u Đakovu.

Prodaja novih strojeva, rezervni dijelovi, radionica…

Osim prodaje novih strojeva, posebna pažnja stavlja se na učinkovitom i profesionalnom servisu i opskrbi originalnim rezervnim dijelovima te sveobuhvatnoj podršci kupcima. Prvi prodajno-servisni centar nalazi se u Đakovu, gdje se nalazi poslovni kompleks koji pod jednim krovom objedinjuje upravu tvrtke, prodajni centar, centralno skladište rezervnih dijelova i servisnu radionicu.

Galeriju fotografija s otvorenja možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Igor Kretonić
Foto: Moje Đakovo