Nakon dvodnevnoga natjecanja poznat je poredak 17. Memorijalnoga nogometnoga turnira „Miro Lovrić – Luka Vidović“ kojega organizira Nogometni klub Mladost iz Ivanovaca u počast na svoje prerano preminule članove. Na turniru su nastupili domaćin Mladost iz Ivanovaca, Slavonija iz Punitovaca, Radnički iz Viškovaca i Budućnost iz Gorjana.

U finalnoj utakmici Slavonija iz Punitovaca pobjedila je domaću Mladost, dok je u utakmici za treće mjesto Radnički iz Viškovaca bio bolji od Budućnosti iz Gorjana.

 

FINALE

MLADOST (I) – SLAVONIJA (P) 2:4 (0:2)

U jučerašnjoj finalnoj utakmici nogometaši Slavonije iz Punitovaca bili su bolji od domaće Mladosti rezultatom 4:2. Nakon prvoga poluvremena Punitovčani su vodili 2:0 da bi na kraju utakmica završila s već spomenutih 4:2.

 

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

RADNIČKI – BUDUĆNOST  4:3

U utakmici za treće mjesto Radnički iz Viškovaca, u jednoj prijateljskoj i miroljubivoj utakmici, slavio je protiv Budućnosti iz Gorjana rezultatom 4:3. Iako su Gorjanci imali dva puta vodstvo (0:1 i 2:3) na kraju su slavili Viškovčani. Strijelci za Radnički bili su: dva puta Danijel Kovač te po jednom Zlatko Horvat i Nikola Ćurić kojemu je ovo bio prvi gol u dresu Radničkoga. Gorjanski strijelci bili su Matej Pavić, Domagoj Babić i Anto Grgić.

Na kraju turnira proglašeni su i najbolji pojedinci. Najbolji igrač je Darko Veverec (Slavonija Punitovci), najbolji golman Branimir Dolić, a najbolji strijelac s četiri postignuta pogotka Danijel Kovač, napadač Radničkoga. Nagrade pojedincima uručio je đakovački gradonačelnik Marin Mandarić.

 

Izvor: Miro Šola