Gutiju&Arteco naslov, Josip Hulak najbolji igrač, Hrvoje Škaro najbolji vratar

U Josipovcu Punitovačkom održan je u četvrtak, petak i subotu, 22., 23. i 24 . srpnja u organizaciji NK „Omladinac“ tradicionalni, dvadeset i treći trodnevni malonogometni noćni turnir na kojemu je sudjelovalo 12 ekipa, 2 iz Đakova, 2 iz Beketinac, 1 iz Jurjevca Punitovačkog i 7 ekipa domaćina, a u uvodnom dijelu sve tri večeri zaigrale su 3 ekipe pionira i 2 ekipe limača. U revijalnom dijelu turnira treće večeri zaigrale su 2 ekipe josipovačkog ljepšeg spola. Pokrovitelj je bila Općina Punitovci, a glavna nagrada tombole bio je poklon josipovačke obitelji Stjepana i Damira Pastva, sedmodnevno ljetovanje za 2 osobe u Medulinu.

Prvaci turnira su josipovačka ekipa „Guti&Arteco“, drugi su „BSK“, Beketinci, a treći josipovački „Banasovci.. Najbolji vratar je Hrvoje Škaro, “BSK”, Beketinci, a najbolji igrač Josip Hulak, “Guti&Arteco”, Josipovac Punitovački. Sudili su ispitani suci Rajko Ač i Mato Jagodin, a turnir je vodio veteran Ivica Oslić. Mišo Vavra, voditelj dosadašnjih turnira primio je zahvalu uz poklon, a sedamdeset i jedno godišnja Anica Popović voditeljica i igračica ženskih ekipa primila je u zahvalnost cvijeće.

Tijekom turnira uz ponudu ćevapa i kuhanih kobasica, svježe pečenih čvaraka, točenog osječkog piva, sva djeca su počašćena sladoledom, čokoladama, kuhanim klipovima kukuruza, a završnu večer za sve sudionike i gledatelje upriličena je besplatna večera- pečena prasetina.

Dobra organizacija, unatoč opasnosti od korone i promjenjivom vremenu privukla je svaku večer više od 400 sudionika i gledatelja. Sve se odvijalo pod budnim okom predsjednika kluba Zdravka Krhe i članova uprave.

Izvor|Foto: Mirko Knežević