[7.4.2023.-8.4.2023.] Dva nova filma stiđu u đakovački Centar za kulturu.

Alibi.com 2

Izvorno ime: Alibi.com 2
Redatelj: Philippe Lacheau
Uloge: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali
Žanr: komedija
Trajanje: 88 minuta
Godina: 2023.
Država: Francuska

7.4.2023., petak, 20.00 sati
8.4.2023., subota, 20.00 sati

Nakon što je zatvorio svoju agenciju Alibi.com i obećao Flo da joj više nikada neće lagati, Gregov novi život postao je miran, pretih, ali ne zadugo! Kada odluči zaprositi Flo, Greg će ju morati upoznati sa svojom obitelji – ocem prevarantom i majkom bivšom glumicom. Stoga, ne preostaje mu ništa drugo nego ponovno otvoriti svoju agenciju i pronaći privlačnije lažne roditelje.

Super Mario Bros.

Izvorno ime: The Super Mario Bros. Movie
Redatelj: Aaron Horvath, Michael Jelenic
Uloge: Tin Rožman, Iskra Jirsak, Vini Jurčić, Fabijan Pavao Medvešek, Daniel Dizdar, Duško Valentić, Goran Vrbanić, Pero Juričić, Luna Baučić, Charles Martinet
Žanr: animirani, komedija, avantura
Trajanje: 92 minute
Godina: 2023.
Država: SAD, Japan

7.4.2023., petak, 17.00 sati
8.4.2023., subota, 17.00 sati

Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice. Super Mario Bros. Film producirali su osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda, a najava nam pokazuje izgled Maria, Bowsera, Toada, Luigija i Kameka zajedno sa vojskom Koopa i Dry Bonesa. Tu su i ljuti pingvini koje smo redovno sretali u Super Mario video igricama, a mogu se čuti i neki likovi kako govore po prvi puta. S obzirom na to koliko veliku bazu obožavatelja Super Mario ima, budući da su generacije i generacije odrastale uz njega, Super Mario Bros. Film mogao bi biti jedan od najvećih hitova 2023. godine.

Izvor|Foto: Centar za kulturu Đakovo