[18.3.2023.-19.3.2023.] Tri nova filma stižu u Centar za kulturu.

Creed III

zvorno ime: Creed III
Redatelj: Michael B. Jordan
Uloge: Tessa Thompson, Jonathan Majors, Michael B. Jordan, Florian Munteanu, Wood Harris
Žanr: akcija, drama, sportski
Trajanje: 116 minuta
Godina: 2023.
Država: SAD

18.3.2023., subota, 17.00 sati

Michael B. Jordan vraća se kao Adonis Creed u trećem dijelu poznate boksačke franšize. Nakon uspjeha u svijetu boksa, Adonis Creed napreduje i u karijeri i u obiteljskom životu. Kada se nakon odslužene zatvorske kazne pojavi njegov prijatelj iz djetinjstva, i nekadašnje boksačko čudo, Damian (Jonathan Majors) će zaželjeti priliku u ringu. Sučeljavanje bivših prijatelja više je od obične tučnjave. Kako bi poravnao račune, Adonis mora staviti svoju budućnost na kocku kako bi se borio protiv Damiana – borca koji nema što izgubiti.

Shazam! Bijes bogova

Izvorno ime: Shazam! Fury of the Gods
Redatelj: David F. Sandberg
Uloge: Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Rachel Zegler, Adam Brody
Žanr: akcija, avantura
Trajanje: 130 minuta
Godina: 2023.
Država: SAD

18.3.2023., subota, 20.00 sati
19.3.2023., nedjelja, 17.00 sati

Henry Gayden i ovoga je puta napisao scenarij punog akcije i smijeha. Nastavlja se priča tinejdžera Billya Batsona koji se, nakon što izgovori čarobnu riječ “SHAZAM”, transformira u superheroja. Obdaren moćima bogova, Billy Batson i druga udomljena djeca još moraju naučiti kako uskladiti tinejdžerski život s alter-egom odraslih superheroja. Ali kada kćeri Atlasa, osvetoljubiva trojka drevnih boginja, stignu na Zemlju u potrazi za njima ukradenom magijom, Shazam i njegova obitelj morat će se boriti za svoje supersile, živote i sudbinu cijelog svijeta.

Uzimam, možda

Izvorno ime: Maybe I Do
Redatelj: Michael Jacobs
Uloge: Emma Roberts, Susan Sarandon, Diane Keaton, Richard Gere, William H. Macy
Žanr: komedija, romansa/ljubavni
Trajanje: 95 minuta
Godina: 2023.
Država: SAD

19.3.2023., nedjelja, 20.00 sati

Multigeneracijska romantična komedija predvođena Richardom Gereom, oskarovkama Diane Keaton i Susan Sarandon te Williamom H. Macyjem. Michelle i Allen u svojoj su vezi došli do točke kada trebaju poduzeti sljedeći korak prema braku. Misleći da je dobra ideja pozvati roditelje da se konačno upoznaju, priprema se večera i igre počinju. Na opće iznenađenje, roditelji se već dobro poznaju – previše dobro – što dovodi do različitih, otkrivajućih i urnebesno zabavnih razmišljanja o vrijednosti braka.

Izvor|Foto: Centar za kulturu Đakovo