Ovog vikenda u Centru za kulturu možete pogledati novi film Clinta Eastwooda naziva Cry Macho i nastavak animiranog hita Mali šef pod naslovom Obiteljski posao.

Cry Macho

Izvorno ime: Cry Macho 
Redatelj: Clint Eastwood 
Uloge: Clint Eastwood, Dwight Yoakam, Fernanda Urrejola, Eduardo Minett
Žanr: drama, triler, vestern
Trajanje: 103 minute
Godina: 2021.
Država: SAD

17.9.2021., petak, 20.00 sati
18.9.2021., subota, 20.00 sati
19.9.2021., nedjelja, 20.00 sati

Eastwood glumi Mikea Miloa, nekadašnju zvijezda rodea i isluženog uzgajivača konja koji 1979. preuzima posao dovođenja sina svog bivšeg šefa iz Meksika. Prisiljeni krenuti zaobilaznim putovima iz Meksika prema Teksasu, neobični par suočava se s neočekivano izazovnim putovanjem, tijekom kojeg od svijeta umorni konjanik pronalazi neočekivane veze i vlastiti osjećaj iskupljenja.

Mali šef: Obiteljski posao

Izvorno ime: The Boss Baby: Family Business
Redatelj: Tom McGrath
Uloge: Luka Peroš, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Ervin Baučić, Marko Makovičić, Hana Hegedušić
Žanr: animirani
Trajanje: 107 minuta
Godina: 2021.
Država: SAD

17.9.2021., petak, 17.00 sati
18.9.2021., subota, 17.00 sati
19.9.2021., nedjelja, 17.00 sati

U nastavku DreamWorksove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim i njegov mlađi brat Ted – odrasli su ljudi te su se udaljili jedan od drugoga. Tim je oženjen i postao je otac, posao mu nije na prvom mjestu. S druge strane, Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef koji će ih ponovo spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao.

Tim i njegova žena Carol, žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom i preslatkom bebom Tinom. Tabitha, koja je prva u svom razredu na Acorn Centru za obrazovanje mladih, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali Tim se boji da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje. Kada Tina otkriva da je u biti tajni agent za BabyCorp na misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwina Armstronga, obitelj Templeton se ujedinjuje na neočekivani način, te ponovo shvaća smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno.

Igor Kretonić
Izvor|Foto: Centar za kulturu