[1.12.2023.] U đakovačkom Centru za kulturu prikazat će se dva filma. Stiže nam film Dragi David, kao i repriza filma Želja.

Dragi David

Izvorno ime: Dear David
Redatelj: John McPhail
Uloge: Justin Long, Augustus Prew, Andrea Bang, Rachel Wilson, René Escobar Jr.
Žanr: horor, triler
Trajanje: 94 minute
Godina: 2023.
Država: SAD

1.12.2023., petak, 20:00

Jeziva je priča krenula 7. kolovoza 2017. godine kada je karikaturist Adam Ellis počeo prepričavati događaje u kojima duh preminulog djeteta terorizira njegov stan i pokušava mu oduzeti život. Njegov početni tweet snažno je odjeknuo među online publikom koja je počela dijeliti priču.

Želja

Izvorno ime: Wish
Redatelj: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
Glasovi: Franka Batelić, Matija Cvek, Lu Jakelić, Vanda Winter, Dražen Bratulić, Goran Grgić, Pero Juričić, Alma Prica, Dea Presečki, Marko Braić, Damir Kedžo
Žanr: animirani, komedija, avantura
Trajanje: 92 minute
Godina: 2023.
Država: SAD

1.12.2023., petak, 17:00

Filmski i glazbeni spektakl oskarovaca zaslužnih za velike hitove „Snježno kraljevstvo 1 i 2” studija Walt Disney Animation i ove će zime dočekati publiku u čarobnom kraljevstvu! Asha, nadasve pametna djevojčica, izriče želju tako moćnu da je ispunjava kozmička sila – mala kuglica beskrajne energije zvana Zvijezda. Asha i Zvijezda se zajedno suočavaju s najmoćnijim neprijateljem – Kraljem Magnificom. One zajedno djeluju kako bi spasile svijet i dokazale kako su čuda itekako moguća ako se volja hrabrog čovjeka poveže s čarolijom zvijezda.

Izvor|Foto: Centar za kulturu Đakovo