Centar za kulturu Đakovo donosi nam dva nova filma. Ovoga puta na rasporedu su horor/triler Mjesto tišine 2 i animirana sinkronizacija Croods: Novo doba.

Mjesto tišine 2

Izvorno ime: A Quiet Place: Part II
Redatelj: John Krasinski
Uloge: Cillian Murphy, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds
Žanr: horor, triler
Trajanje: 97 minuta
Godina: 2021.
Država: SAD

27.5.2021., četvrtak, 20.00 sati
28.5.2021., petak, 20.00 sati
29.5.2021., subota, 20.00 sati

Mjesto tišine 2 se nastavlja na kraj prvog dijela. Nakon što im je uništen siguran dom, Evelyn i njezino troje djece kreću dalje u nepoznati svijet, u kojem čak i najmanji zvuk znači smrt. Pokušavaju pronaći druge preživjele i proširiti svoja nova saznanja o tome kako ubiti ta stvorenja.

Croods: Novo doba (sinkronizirano)

Izvorno ime: The Croods: A New Age
Redatelj: Joel Crawford
Uloge: Frano Mašković, Nataša Dorčić, Jelena Vukmirica Makovičić, Filip Križan, Marko Cindrić, Mirela Brekalo Popović
Žanr: animirani
Trajanje: 95 minuta
Godina: 2020.
Država: SAD

27.5.2021., četvrtak, 17.00 sati
28.5.2021., petak, 17.00 sati
29.5.2021., subota, 17.00 sati

Nakon sedam godina omiljena prahistorijska obitelj, Croods, vraća se na velika platna. Do sad su se susreli s mnogobrojnim nedaćama i opasnostima, ali na ono što ih čeka nikako se nisu mogli pripremiti. Naime srest će drugu obitelj koja je puno naprednija od njih.

Croodsi putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom za svoj dom, a nailate na idilično mjesto okruženo zidinama i s jako puno hrane. No tamo nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije. Nova obitelj je daleko razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Croodi nisu nikada vidjeli.

Neočekivani obrat natjerat će obje obitelji da surađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom putu će shvatiti da ih ipak veže puno stvari te da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju.

Najavu filmova u Centru za kulturu možete pronaći na našoj stranici u rubrici kino.