Zdravstvena Ustanova Ljekarna Kaštel Farm utemeljena  je 2003. godine, a kontinuiranim rastom i razvojem postali su vodeći ljekarnički lanac prepoznatljiv po stručnosti i uslužnosti kadra, vođeni po najvišim europskim standardima ljekarničke struke. Svoje podružnice ima po čitavoj Hrvatskoj, a najnoviju su otvorili i na području Grada Đakovo, odnosno u Kuševcu.

Ljekarna je otvorena na glavnoj cesti za Osijek, u blizini crkve, na adresi Ulica Ante Starčevića 53, a povodom otvorenja kupce daruju velikim popustima na poznate brendove za kozmetiku, vitamine i dodatke prehrani!

U Ljekarni Kaštel Farm možete pronaći širok asortiman receptnih i bezreceptnih lijekova, vitamina i dodataka prehrani te ortopedskih pomagala.

Posebni su i po bogatoj ponudi homeopatskih, dijetetskih i kozmetičkih preparata te vlastitim magistralnim pripravcima.

Ako ste pak veći pobornik dostave na kućnu adresu, tu je online ljekarna www.tvojaljekarna.com koja nudi najveći asortiman medicinskih proizvoda, kozmetičkih linija, organske kozmetike, kao i ponudu organske i bezglutenske hrane. Njihova posebnost leži u tome što su kupcima na raspolaganju i njihovi magistri farmacije koji online savjetovanjem pomažu pri odabiru preparata i doziranju.

Razloga za posjetu i kupnju ima pregršt pa požurite i nadopunite svoje kućne zalihe lijekova i ostalih preparata. Čekaju Vas ljubazne djelatnice i ugodna kupovina!

Kontakt:

Ante Starčevića 53
31400 Kuševac, Đakovo
Email: [email protected]
Tel. 099 3128 443

Sponzorirani članak