Đakovo se pridružio listi gradova na čijim se ulicama prepoznaju žuti ruksaci španjolske tvrtke

Platforma španjolske tehnološke tvrtke Glovo od danas je službeno dostupna građanima i građankama srca Slavonije, Đakova. Tako će Đakovčanke i Đakovčani moći naručiti što god žele jesti u bilo koje vrijeme, a Glovo će im dostaviti narudžbu na njihovu adresu. Svojim dolaskom u Đakovo, Glovo je postao prisutan u 21 hrvatskom gradu nakon samo dvije godine poslovanja u Hrvatskoj.

Prepoznatljivi žuti ruksaci od sada dostavljaju jela iz raznolike ponude restorana građanima Zagreba, Splita, Osijeka, Zadra, Rijeke, Slavonskog Broda, Siska, Pule, Karlovca, Varaždina, Velike Gorice, Dubrovnika, Šibenika, Samobora, Vinkovaca, Imotskog, Čakovca, Vukovara, Sinja, Bjelovara i Đakova.

Kako bi počastio svoje nove korisnike, Glovo je pripremio već tradicionalnu posebnu akciju povodom svojeg dolaska u Đakovo. Nakon što preuzmete aplikaciju, tijekom svoje narudžbe unesite promotivni kod GLOVOVOLIDAKOVO, a Glovo će vas počastiti s 50 kuna popusta (dva puta po 25 kuna) za prve dvije narudžbe i besplatnom dostavom za sve narudžbe.

„Kao društveno odgovorna tvrtka, težimo svima pružiti lak pristup svemu što građanima treba u određenom trenutku, posebno u ovom razdoblju, pri čemu istovremeno pazimo na naš utjecaj na gospodarstvo, društvo i okoliš. Naše kontinuirano širenje poslovanja na području Hrvatske, pa tako i Đakova, dokaz je uspješnog poslovanja s lokalnim restoranima i domaćim dobavljačima u Hrvatskoj. Stoga smo vrlo zadovoljni što se grad Đakovo pridružio ostalim hrvatskim gradovima u kojima je prisutna naša usluga“, poručio je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Glovo je jedna od prvih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barceloni  2015. godine, Glovo posluje u Jugozapadnoj Europi, Istočnoj Europi i Subsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama. Također, uključuje kategoriju „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu.

Za više informacija o Glovu posjetite: https://glovoapp.com/

Foto: ustupljena fotografija/KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ