Budrovci i Piškorevci zavijeni su u crno. S nevjericom je i šokom jutros odjeknula vijest da je nogometaš piškorevačkog Ratara Igor Kedačić (32) preminuo od posljedica prometne nesreće koja se oko ponoći dogodila u Ulici Stanka Lehote u Budrovcima. Nesretni se mladić vraćao kući zajedno s četiri godine mlađim prijateljem, kada je njihov automobil sletio s ceste u odvodni kanal, udario u betonski most, nekoliko se puta prevrnuo i zaustavio na krovu. 28-godišnjak je prilikom udara i prevrtanja ispao iz vozila i zatečen je bez svijesti, dok je 32-godišnjak, koji je ostao prikliješten u automobilu, nedugo po dolasku kolima Hitne pomoći u Klinički bolnički centar Osijek preminuo. Ozljede drugoga sudionika nesreće, zbrinutog u osječkoj bolnici, zasad nisu okvalificirane.

U tijeku je istraga o uzrocima te okolnostima ove teške prometne nesreće, stoji u priopćenju Policijske uprave osječko-baranjske, u kojoj se zauvijek ugasio još jedan mladi život. Igorov posljednji ispraćaj bit će sutra na mjesnom groblju u Budrovcima u 15 sati.

Svi koji ga poznaju, prijatelji, suigrači i sportski djelatnici, slažu se kako je bio sportaš od glave do pete, dobri duh svake svlačionice, mladić koji je uživao u nogometu i živio za nogomet. Najveći je dio igračke karijere proveo upravo u dresu zavičajne NK Slavonije.