U trgovini Posteljina.hr možete pronaći Cozy Frost madrace i jastuke koji se prilagođavaju svim oblicima, veličinama i ukusima. Ovi madraci nude jednostavno podešavanje tvrdoće okretanjem slojeva, čime se osigurava šest opcija udobnosti, pružajući savršenu kombinaciju HR pjene, memorijske pjene i prirodnog lateksa. Tencel navlaka dodatno doprinosi osjećaju mekoće i udobnosti.

Cozy Frost madraci su izrađeni od visokokvalitetnih, održivih materijala i dolaze s perivom navlakom s patentnim zatvaračem, što ih čini praktičnim za održavanje. Prilagodljivost i ekološki prihvatljivi materijali čine ih idealnim izborom za sve vrste kreveta. Osim toga, madraci su vakumirani radi lakšeg transporta i prilagođavanja uskim prostorima, te se nakon raspakiranja brzo prilagođavaju svojoj novoj okolini.

Kupnjom Cozy Frost madraca dobivate vrhunsku udobnost i podršku, a uz to imate mogućnost vratiti madrac unutar 30 dana ako ne budete zadovoljni. Uložite u Cozy Frost i osigurajte si kvalitetan san na madracu koji je dizajniran da vam pruži maksimalnu udobnost.

Posteljina.hr trgovinu potražite na adresi Ulica kralja Tomislava 8 u sklopu trgovačkog centra Đakovo Centar.