Osnovna škola „Budrovci“ poznata je kao poduzetnička škola, a to je još jednom potvrđeno sudjelovanjem školske učeničke zadruge „Đeca“ u projektu „Učim poduzetništvo 5.0“

Tijekom projekta voditeljica zadruge mogla je naučiti i obogatiti svoje znanje o tome što je poduzetništvo, koje potrebne vještine mora imati poduzetnik, upoznati se s učeničkim zadrugarstvom, radom s djecom s posebnim potrebama, naučiti kako napisati poduzetnički plan i kao sve to prenijeti na učenike, a sudjelovali su i na državnoj smotri zadruga RH i iz prve ruke vidjeli kako to rade najbolji zadrugari.

Završnica projekta održala se u Osijeku 20. ožujka, a na ovom izložbeno-prodajnom sajmu su mogli sudjelovati i učenici koji su pokazali rad svoje zadruge.

Nakon sajma održana je i završna konferencija projekta, panel rasprava voditelja i sudionika, predavanja nekoliko mladih poduzetnika koji su svojim primjerom dali vjetar u leđa našoj djeci kako bi bili uporni i ustrajni u ispunjavanju svojih snova i na samom kraju podjela pohvlnica učenicima i potvrda o završenoj edukaciji trening trenera za poduzetništvo voditeljima zadruga.

Osnovnu školu „Budrovci“ na sajmu su predstavili pedagoginja Maja Škalić, knjižničarka Nika Bušić i zadrugari Lorena Đuđik i Ante Martinović.

Izvor|Foto: Osnovna škola Budrovci