Dječji vrtić Đakovo poziva roditelje na upis djece u Odgojno-obrazovne programe u četiri vrtićka objekta gdje upisuje djecu kako je navedeno;

 • u tri vrtićka objekta u Đakovu:
 • vrtić BOTIĆ, Luke Botića 7/A, Đakovo
 • u područnom odjelu VILA, Kralja Petra Krešimira 2, Đakovo
 • u područnom odjelu MAŽURANAC, Ivana Mažuranića 12, Đakovo
 1. REDOVITI CJELODNEVNI PROGRAM VRTIĆA I JASLICA ILI
  POLUDNEVNI PROGRAM VRTIĆA
 2. KRAĆI PROGRAM KREATIVNOG STVARALAŠTVA DJECE (IGRAONICE)
 3. PROGRAM PREDŠKOLE
  u područnom vrtiću Piškorevci, J. J. Strossmayera 3, Piškorevci
 4. REDOVITI CJELODNEVNI PROGRAM VRTIĆA I JASLICA ILI POLUDNEVNI PROGRAM VRTIĆA
 5. PROGRAM PREDŠKOLE
  Kako biste sudjelovali na upisima potrebno je uputiti im Zahtjev za upis djeteta, zajedno s popratnom dokumentacijom koja je navedena na poleđini istog. Zahtjev za upis možete preuzeti na internet stranici Dječjeg vrtića Đakovo www.djecjivrticdjakovo.hr ili u upravi vrtića.

Svu dokumentaciju možete fotografirati (ili skenirati) i poslati putem e-maila na adresu [email protected] ili osobno donijeti na adresu L.Botića 7/A, Đakovo od 18.5. do 30.5.2020. godine (od 8 do 15 sati).

Ukoliko je Zahtjev za upis podnesen prije službenih upisa, potrebno je potvrditi Zahtjev za upis, odnosno točnost predane dokumentacije putem e-maila na adresu [email protected] od 18.5. do 30.5.2020.g. ili osobno dolaskom u upravu vrtića, L. Botića 7/A. U svojoj potvrdi bitno je da naglasite da ostajete pri Zahtjevu za upis, istaknete točnost predanih potvrda o radnom odnosu oba roditelja i važeće telefonske brojeve ili pak ukažete na nastale promjene u dokumentaciji ako ih ima.

AKO VAŠE DIJETE VEĆ POHAĐA JEDAN OD GORE NAVEDENIH PROGRAMA DV ĐAKOVO, potrebno je ispuniti Zahtjev za nastavak korištenja odgojno-obrazovnog programa. Isti ćete pronaći na njihovoj internet stranici te ga je potrebno poslati na e-mail adresu [email protected] ili donijeti u upravu vrtića od 18.5. do 30.5.2020. god. (između 8 i 15 sati). Za roditelje koji trenutno sudjeluju u radu vrtića putem viber/messenger grupa isto je moguće učiniti putem ANKETE koja će Vam biti poslana najkasnije do 26.5.2020.

Rezultati upisa bit će objavljeni i istaknuti na oglasnim pločama i web stranici (www.djecjivrticdjakovo.hr) Dječjeg vrtića Đakovo najkasnije do 30. lipnja 2020. godine.

UPISI DJECE U PROGRAM PREDŠKOLE ZA DJECU ŠKOLSKE OBVEZNIKE ROĐENE OD 1. 4. 2014. GODINE DO 31. 3. 2015. GODINE

Program predškole provodi se od 1.10.2020. do 31.5.2021. godine.

ZA PODRUČJE GRADA ĐAKOVA, potrebno je ispuniti Zahtjev za upis djeteta u program predškole. Isti ćete pronaći na njihovoj internet stranici i te ga je potrebno poslati na e-mail adresu [email protected] ili donijeti u upravu vrtića od 18.5. do 30.5.2020. god. (između 8 i 15 sati). Isti također možete dobiti i popuniti u upravi prilikom dolaska.

UPIS DJECE U PROGRAM PREDŠKOLE ZA DJECU ŠKOLSKE OBVEZNIKE IZ ĐAKOVAČKIH PRIGRADSKIH NASELJA (Piškorevci, Budrovci, Đurđanci, Kuševac, Široko Polje, Ivanovci i Selci Đakovački) I OPĆINA U KOJIMA DV ĐAKOVO PROVODI PROGRAM PREDŠKOLE moguće je izvršiti od 18.5. do 30.5.2020. putem e-maila na adresu [email protected] tako da pošaljete Zahtjev za upis djeteta u program predškole koji ćete pronaći na internet stranici www.djecjivrticdjakovo.hr ili U NJIHOVIM OSNOVNIM ŠKOLAMA PREMA OBAVIJESTIMA U ŠKOLAMA OD 25. DO 29. SVIBNJA 2020. GODINE.

Iz Dječjeg vrtića Đakovo mole roditelje koji imaju potrebu, želju ili ideju za upis djece u druge predškolske programe koji su sadržajno i vremenski različiti od navedenih, da iskažu svoje potrebe želje ili ideje u upravi vrtića kroz cijeli svibanj.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na e-mail adresu [email protected].

Izvor: Dječji vrtić Đakovo