Nakon odlična prva dva izdanja dobili smo potvrdu, treće izdanje festivala Galoop održat će se u petak i subotu, 14. i 15. lipnja, u na pozornici u Strossmayerovom parku. Ovaj festival, koji će se održati u organizaciji M.art / Đakovo u partnerstvu s Udrugom ARLA i Los Angeles Agency, uz sufinanciranje Ministarstva kulture i medija, Grada Đakova i Turističke zajednice Grada Đakova donosi bogat glazbeni program i nezaboravno iskustvo posjetiteljima.

Oba dana festivala u Strossmayerov park dovode poznata lica. Publika će prvi dan moći uživati u nastupima Debelog precjednika, Savršenih marginalaca i Brkova, a drugi dan na pozornicu će Letu štuke, Into the dusk, M.O.R.T. te Goran Bare & Majke.

Od srijede, 20. ožujka preko sustava Eventime može se do Early Birds ulaznica.Cijena dnevne ulaznice za festival iznosi 14 eura, dok je festivalska ulaznica za oba dana dostupna po cijeni od 24 eura. Ova pristupačna cijena omogućuje svima da uživaju u vrhunskoj glazbi i festivalu Galoop.

Festival Galoop ne samo da donosi vrhunsku glazbu, već i pruža platformu za promociju kulturne raznolikosti i umjetničkog izraza. Uz podršku Ministarstva kulture i medija i Grada Đakova, ako ćemo suditi po imenima koja je festival okupio u prva tri izdanja, on se razvija u jedan od najvažnijih glazbenih događaja u regiji.

Ne propustite treće izdanje festivala Galoop u Đakovu 14. i 15. lipnja. Očekuje vas glazbena ekstaza i nezaboravno iskustvo koje će vas ispuniti pozitivnom energijom. Nabavite ulaznice na vrijeme i budite dio ove glazbene fešte koja će zasigurno ostati u sjećanju svih ljubitelja kvalitetne glazbe.

Izvor|Foto: Galoop festival