Ovoga vikenda održavaju se 26. Đakovački bušari, gradom vlada Bušarska Republika, a također će zavladati i Sense barom gdje se u petak i subotu održava velika bušarska fešta u Sense baru.

Sense bar poznato je mjesto lude zabave u Đakovu, a vjerujemo da uz vladavinu Bušarske Republike ta zabava može postati samo još veća.

U petak 7. veljače za zabavu će se pobrinuti DJ Mara uz najveće zabavne, narodne i domaće hitove kojima će atmosferu dovesti do vrhunca.

Glavni dan bušarske fešte, subota 8. veljače, rezerviran je za live svirku i grupu Instagram. Sense bar i grupa Instagram provjeren su tandem za dobru zabavu pa nema razloga da tako ne bude i u ovim bušarskim vremenima.

Oba dana očekuje vas odlična atmosfera, vrhunska glazba i veliki izbor pića, a budući da bušari vladaju gradom ovoga vikenda, očekuje vas i velika doza lude zabave.

Pozovi ekipu, maskiraj se i svrati na veliku bušarsku feštu u Sense baru, jer kad bušari vladaju gradom sve se može dogoditi. U inbox Facebook stranice Sense bara uz kupnju boce žestokog pića možeš rezervirati stol i tako osigurati svoje mjesto na ovoj velikoj bušarskoj fešti.

Igor Kretonić