Trgovina dječjom odjećom i obućom Idexe pripremila je iznenađenje za sve roditelje koji žele obnoviti garderobu svojih mališana. Svi koji posjete Idexe do kraja travnja imat će priliku ostvariti značajne popuste na veći broj artikala.

Popusti koje nudi Idexe su jednostavni i privlačni. Pri kupnji jednog artikla, kupci će dobiti 20 % popusta. No, tu se ne zaustavlja – pri kupnji dva artikla, popust se povećava na 30 %, a pri kupnji tri ili više artikala, popust iznosi čak 40 %.

Popust se obračunava direktno na blagajni, što znači da kupci ne moraju brinuti o kompliciranim računicama. Samo trebaju odabrati željene artikle, a popust će biti automatski primijenjen.

Važno je napomenuti da se popust odnosi samo na označeni dio asortimana. To znači da su svi artikli koji sudjeluju u popustu jasno označeni, što olakšava kupcima pronalaženje artikala na kojima mogu ostvariti popust.

Ova akcija je idealna prilika za sve roditelje koji žele osvježiti dječju garderobu po pristupačnim cijenama. S popustima od 20 %, 30 % i čak 40 %, Idexe omogućuje uštedu prilikom kupnje više artikala, što je posebno korisno s obzirom na brzi rast i promjene dječje odjeće i obuće.

Ukoliko tražite kvalitetnu i modernu odjeću za vaše mališane, ne propustite posjetiti trgovinu Idexe do kraja travnja i iskoristiti fantastične popuste. Ova ponuda pruža priliku za uštedu, ali i zadovoljstvo kupnje kvalitetnih proizvoda za vaše najmlađe.

Idexe trgovinu potražite na adresi Ulica kralja Tomislava 8 u sklopu trgovačkog centra Đakovo Centar.