Obitelj Tot, Tatjana, Igor i Boris, priopćenjem za medije žele se zahvaliti svima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji Međunarodnog memorijalnog rukometnog turnira Denis Tot.

“Prije svega zahvala Rukometnom klubu Đakovo na inicijativi, svim igračima, i malim i velikim koji su volontirali dva dana turnira, njihovim roditeljima i trenerima, upravi RK Đakovo, Gradu Đakovu, Zajednici sportskih udruga Grada Đakova, Športskoj zajednici OBŽ, generalnom sponzoru Osječkom pivu, sponzorima i donatorima te svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji Turnira.

Veliko hvala upravi, trenerima i igračima RK Butel koji su došli iz Skopja s uramljenim Denisovim dresom 94 koji je nosi u njihov klubu, također zahvala rukometnim klubovima iz Gračanice iz BiH, Osijeka i naravno Đakova, svim igračima i trenerima koji su sudjelovali na turniru.

Hvala medijima koji su popratili Memorijalni turnir za Denisa i svim navijačima koji su s tribina bodrili sve rukometne ekipe na parketu”, obitelj Tot.

Izvor: Tranzistor
foto: Grad Đakovo