Zbog važnosti četvrtfinalne utakmice Svjetskog nogometnoga prvenstva u Rusiji, gdje će naša zemlja u srazu s domaćinom tražiti prolaz u polufinale, Organizacijski odbor Đakovačkih vezova odlučio je o promjenama u subotnjem programu.

Tako će, umjesto od 18.30, gostujuće skupine na ljetnoj pozornici Strossmayerovog perivoja nastupati od 16.30, a zemlja partner Ukrajina svojim će se folklorom predstaviti u 19 sati. Također, umjesto u subotu, dodjela nagrada za najuređeniju okućnicu u sklopu akcije Turističke zajednice “Zeleno srce Đakova” bit će u nedjelju u 20.30 u Strossmayerovom perivoju prije programa “Slavonijo, zemljo plemenita i zatvaranja 52. Vezova, izvijestio je Grad.

Promjena ima i u vezovskom šatoru, gdje će grupa Radio Luxemburg svirati “za zagrijavanje” prije utakmice, već od 18.30. Grad Đakovo zato poziva sve sugrađane na zajedničko praćenje utakmice reprezentacije putem video zida u vezovskom šatoru i u šatoru koji će biti postavljen ispod Velikog parka i navijanje za vatrene.

Danijel Geošić