U posljednja dva tjedna cijene goriva jako su porasle. Tako je prije dva tjedna litra benzina koštala 11,37 kuna, a neki dan je porasla na 13,00 kn. S druge strane, dizel je najviše poskupio pa sada za litru dizela morate izdvojiti 13,91 kn.

Zbog navedenih povećanja cijena goriva došlo je do veće potražnje za kupnjom bicikla, posebno sada kad nam se približava proljeće i lijepo vrijeme koje ono donosi sa sobom.

Na bicikle s lijepim vremenom idu i brojni Đakovčani, a vjerujemo kako će ih zbog novih cijena goriva sada biti još i više. 

Biciklizam je među stanovnicima Đakova i okolice itekako popularan. Uz već postojeću biciklističku stazu do Kuševca postoje planovi da se biciklističke staze izgrade prema Budrovcima i Satnici Đakovačkoj, a građani se nerijetko odlučuju i na rute uz jezera Borovik i Jošavu, koje sa sobom donose uživanje u predivnoj prirodi.

Bike shop Ljubas – veliki izbor bicikala za muškarce, žene i djecu

Posjetili smo Bike shop Ljubas, gdje nam je vlasnik potvrdio kako već neko vrijeme, što zbog rasta cijena goriva, što zbog dolaska lijepog vremena, raste potražnja za biciklima svih vrsta.

Ljubas bike shop možemo pronaći u Osijeku, Našicama i Đakovu, a u svome asortimanu nudi veliki broj bicikala za muškarce, žene i djecu. U njihovim prodavaonicama možete pronaći veliki izbor gradskih, brdskih, trkaćih i dječjih bicikala po pristupačnim cijenama. Osim prodaje bicikala, bave se prodajom biciklističke opreme i pribora, a nude i uslugu servisa svih vrsta bicikala.

Ne bi bilo loše kada bi ljudi, bez obzira na cijenu goriva, više koristili bicikle jer osim što vožnjom bicikla možete učiniti nešto dobro za svoje zdravlje, poboljšat ćete i kvalitetu zraka u gradu, a ipak taj zrak svi udišemo.

Maja Sajko
Foto: Bike shop Ljubas