U devetom kolu Treće hrvatske nogometne lige – Istok, nogometaši Zrinskog gostovali su u Ivankovu, gdje je domaći Bedem pobijedio rezultatom 1:0.

TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK, 9. KOLO

 

                               

 

 

1:0 (0:0)

Ivankovo – Igralište Grac. Gledatelja: 200. Sudac: Alen Dobraš (Ratkovica). Pomoćnici: Oliver Hrmić (Požega) i Hrvoje Rikert (Osijek). Strijelci: 1:0 Borko (80.).

BEDEM: Anić, Sambol (82. Kockarević), Borko, Vuksanović, Babić, Jagustin, Koledić, Ujvari (87. Pintarić), Marin Gazić, Ivan Gazić 60. Pervan), Smolčić.

ZRINSKI (J): Pintarić, Majdiš, Kovačević, Mihaljević, Lukačević (60. Bračko), Kukučka, Šinko (75. Fehir), Ćavar (52. Sousa de Deus), Pranjić, Dos Santos Junior, Bagarić. Trener: Antun Labak.

 

Nogometaši Zrinskoga doživjeli su drugi uzastopni poraz. U utakmici protiv Bedema odlučio je jedan trenutak u 80. minuti. start jurjevskoga braniča u svom kaznenom prostoru sudac Alen Dobraš pokazao na bijelu točku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Goran Borko.

Utakmica je protekla u tvrdoj igri u kojoj su domaćini imali više od igre, u prvom poluvremenu stvorili četiri izgledne prilike, ali napadači bedema nisu bili raspoloženi.

I u drugom poluvremenu ništa se nije mijenjalo, domaćini su pod svaku cijenu htjeli do pobjede, ali sigurna obrana Zrinskoga odradila je svoj posao bez pogrješke. Jurjevčani su u 78. minuti imali stopostotnu priliku za vodstvo, ali Dos Santos je prošao i golmana Anića i umjesto da puca nagol, pokušao je proći još jednoga domaćega igrača, ali u tome nije uspio. I nakon toga uslijedila je kazna – jedanaesterac za Bedem i jedini pogodak koji je Ivankovčanima donio sva tri boda. A Zrinskome drugi uzastopni poraz.

Izvor: Miro Šola