DARDA – ZRINSKI (J) 0:1 (0:0)

ZRINSKI (J): Ilinčić, Mihaljević, Jurić, Majdiš, Šinko, Kovačević, Ulm, Matković, Mendeš, Severović, Ždinjak. (Drugo poluvrijeme: Casimir, Žutić, Begović, Sušac, Kegelj, Jurić, Čajo, Živković, Moises, Jakić, Marcelo). Trener: Josip Milardović.

Nogometaši Darde pokazali su se ozbiljnim protivnikom za nogometaše iz Jurjevca. Jer jesenski prvaci Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci pružili su odličan otpor trećeligašu koji je tek u posljednjim trenucima utakmice iz slobodnoga udaraca došao do minimalne pobjede. Preciznim udarcem s 28 metara Moises je zatresao domaću mrežu i tako svojoj momčadi donio pobjedu.

Nastup u Dardi komentirao je trener Zrinskoga Josip Milardović: „Ovaj tjedan doista smo naporno trenirali i jučer smo odradili jak trening što se osjetilo u igri moje momčadi. Znali smo da je pred nama jako dobra momčad koja je uostalom i jesenski prvak u svojoj ligi tako da su u prvom poluvremenu domaćini imali veći posjed lopte i više od igre jer se moji igrači, zbog teških nogu što je bilo evidentno, nisu najbolje snašli. Međutim, u nastavku utakmice djelovali smo življe i borbenije što nam je na kraju donijelo i vrijednu pobjedu. Moises je odlično naciljao i slobodnog udarca i tako ovaj tjedan zaključio na naše zadovoljstvo. Danas je teren bio doista težak, zaleđen i tvrd što je otežavalo bilo kakvu kombinatoriku. Sretan sam što se nitko od mojih igrača nije ozlijedio tako da prema planu nastavljamo s pripremama. Zadovoljan sam htijenjem, voljom i zalaganjem mojih igrača. Nastavljamo prema zacrtanom planu, a sljedeći tjedan očekuju nas dvije jako kvalitetne provjere. U srijedu igramo protiv Vihora iz Jelisavca, a u subotu protivnik će nam biti momčad Vukovara 1991. S obzirom da se prvenstvo najvjerojatnije pomiče za tjedan dana (6. ožujka) potražit ćemo protivnika za generalku i 27. veljače odraditi posljednju provjeru pred početak proljetnoga dijela prvenstva, zaključio je jurjevski trener.

Izvor: DJ Sport/Miro Šola

Foto: arhiva