Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Mladi, kako ste?

26 ožujka @ 09:00

Mladi kako ste

Cilj aktivnosti “Mladi, kako ste?” okupit je mlade iz Đakova i okolnih mjesta te donositelje odluka  (predstavnike škole, udruga, institucija…) iz navedenih mjesta. 

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete putem prijavnice ovdje:  https://tinyurl.com/4xd56h6e  do 24. ožujka 2024. Za sudionike je osiguran ručak, a  ukoliko dolazite izvan grada Đakova, troškovi puta bit će refundirani.

Sudionici aktivnosti će imati priliku čuti rezultate istraživanja vezano za potrebe i poteškoće s kojima se susreću mladi u području mentalnog zdravlja, provedenog tijekom ljeta prošle godine, a koje je ispunilo više o 1200 mladih. Zanimljivo i korisno interaktivno predavanje na temu Rizični i zaštitni faktori mentalnog zdravlja mladih, održat će Marija Jurić, edukacijska psihologinja iz Đakova, s višegodišnjih iskustvom rada u osnovnoj i srednjoj školi.

Uz lokalne stručnjakinje Josipu Patrun, psihologinju  Ekonomske škole Braće Radić iz Đakova i Mariju Jurić psihologinju iz osnovnih škola Drenje i Ivana Brlić Mažuranić Strizivojna, komentirat ćemo postojeće potrebe i resurse u zajednici te  najrelevantnije odgovore mladih iz istraživanja.

A to sve  će poslužiti kao uvod u raspravu na ovu  iznimno aktualnu i važnu temu, u kojoj će zajednički (mladi i donositelji odluka) donijeti zaključke i preporuke koje će pomoći u izradi smjernica snažniju podršku mladima u području mentalnog zdravlja.

Detalji

Datum:
26 ožujka
Vrijeme:
09:00
Događaj Categories:
,

Lokacija

Gradsko društvo Crvenog križa Đakovo
Hrvatski Crveni križ
Đakovo, Hrvatska 31400 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u